Over Step in Control

Step in Control brengt gemeenten en verbonden partijen in control op hun bedrijfsvoering met betrekking tot het beheer en de interne controle. Er komt veel af op de gemeenten en dit gaat vaak gepaard met administratieve lastenverzwaring, denk aan vennootschapsbelasting, wijzigingen in het sociale domein de werkkostenregeling enzovoort. Step in Control zet jarenlange praktijkkennis en -ervaring in om de druk op de organisatie te verminderen. Houd het simpel is daarbij ons motto.

Step in Control is in 2011 opgericht door Bob van Leeuwen, Joost Parren en Martin van der Meer. In hun drang naar onafhankelijkheid konden ze zo hun eigen visie uitwerken over hoe gemeenten in control komen. Dat begon met een BTW&BCF-analyse en de herrekening van het mengpercentage. Inmiddels is Step uitgegroeid tot een organisatie met ruim 200 klanten, die gemeenten in control brengt aangaande het beheer en de interne controle.

Vanuit deze positie ontwikkelt Step in Control samen met Unit4 het GRIP-platform. Deze combinatie van software en content vereenvoudigt de controlewerkzaamheden zodat dit aanzienlijk minder kosten, tijd en energie vraagt. Dankzij GRIP en de koppeling met de financiĆ«le administratie is de financiĆ«le verantwoording direct inzichtelijk en aantoonbaar onderbouwd.

Step in Control

De Kruipin 1b
3471 BR Kamerik
088 9950 200
info@stepincontrol.com